tisdag 23 oktober 2012

Dille på Dregglis!

Har nu sytt färdigt ett gäng nya dregglisar i massa olika färger och material. Gemensamt för alla är mönstrad jersey på framsidan och kardborreknäppning baktill. Baksidan är antingen i velour, jersey, fleece eller sweatshirt material. Supergosiga och sköna runt den lilla babyhalsen.
Alla nedan är till salu för 40:-/st alternativt 3 för 100:-. Det går att välja dregglisar i mina andra tyger också, mejla mig så syr jag upp det i så fall.

Röda moln, bruna moln, gröna moln, gula moln, rosa moln.
Älgar, gröna svampar, krokodiler, gröna ugglor, blå fyrklöver.
Orange flodhäst, vinröd flodhäst.
Lejon, apor, orange fordon, cupcakes, vita ugglor.
 

8 kommentarer:

  1. jäklar vad du har legat i!

    SvaraRadera
  2. hej fina lova :) Hoppas allt är bra med dig och din fina familj:) Jag hade gärna velat ha 3 stycken för hundra som du skriver för jag ska snart på namngivelse till min kompis bebis om några veckor så jag tror att dreglisar hade passat perfekt som present:) Om man ska välja bland alternativen så första altrnativen är den blåa med gröna och vita fyrklöver den gula med moln samt den svarta med lejon. Om det går annars om dem inte finns kvar kan jag välja andra:) Hör gärna av dig så kan vi se hur vi kan göra jag bor ju i limhamn med så jag kan komma för bi och hämta och kolla kanske:) kramen Elise

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Elise! Ja, men absolut. Jag lägger undan dessa tre till dig. :) Vi kan ju mötas upp någonstans, bor du hos dina föräldrar nu när du är nere? Du får gärna komma förbi annars också. :) Kan ju höras med på fb kanske. :) Stor kram.

      Radera
  3. Heeej!

    Hoppas allt är bra med er!

    Jag läste precis ovanstående men vart också så förtjust i lejon dreggisen och undrar om du har fler eller för avsikt att göra fler av denna? Ska skicka upp en present till ett par vänner som precis fått en liten bebe... Pappan är en galen hårdrockare så jag undrar om du har något svart, coolt eller passande plagg som skulle kunna falla honom i smaken? Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Nancy!
      Är det en lejondregglis du vill ha så syr jag gärna upp en sådan åt dig. :) Hårdrockare, hm... något sådär super rockigt har jag kanske inte direkt, men av svart har jag Robotar tyget (kanske en t-shirt eller ett par byxor med fräck mudd i kontrast rött, lila, blått?) eller Svarta moln i velour (lämpar sig också bra till byxor då det är lite tjockare material). Vill gärna hjälpa dig och vill ju också att pappan ska bli nöjd. ;) Mejla mig gärna. :)
      Stor kram

      Radera
  4. .......eller kanske en söt liten body + byxor eller pyamas, kollade lite annat du gjort, grymt duktig är du, hur fina kläder som helst :). Har du något i aptyget?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Har lite olika aptyg, klätteraporna är det lite mindre kvar av men det kan nog räcka till antingen en body, byxor eller tröja. Beror lite på storlek och sådär. Men som sagt, haha mejla mig gärna. Blir lättare att kommunicera då. ;) Och tack för alla fina komplimanger, blir ju super glad! :D

      Radera