söndag 10 mars 2013

Fleece pyjamas!

På Vikings dagis sover barnen alltid utomhus och då ska de ha varma fleecekläder på sig. Under helgen gick vi därför igenom hela Vikings garderob i jakt på dessa fleeckläder, bara för att upptäcka att han vuxit ur dom. Gav oss iväg ut i stan och letade. Vi fann en tröja på Polarn o Pyret, men när prislappen skrek 399kr så gick vi bestämt därifrån. Inte fan betalar jag 400kr för en fleecejacka som ungen bara ska sova i, och så himla fin var den inte heller! Då kan jag lika gärna sy något själv! Sagt och gjort. Letade fram lite spillbitar fleece hemma och ritade ut för ett par byxor och en tröja i storlek 92. Blev själv förvånad över hur bra det blev. Viking blev också nöjd och nu kommer han garanterat inte att frysa i sovsäcken.
Dock kändes byxorna lite för små, jag hade beräknat fel mått över rumpan så midjan blev ganska låg. Hade inte mer av det grå fleecetyget så det fick bli ett par petrolfärgade istället såsom tröjan. Fick offra de grå byxorna då jag hade slut på den gröna mudden också. Var verkligen ett pusslande för att få ihop ett passande och matchande set, men slutresultatet blev ändå bra. Nu är vi redo för dagis, och 400kr har vi sparat. Härligt!

 
 
 
 
 

Kvällen avrundas med en mumsig smoothie gjord på banan, kiwi, blåbär, vaniljyoughurt, linfrön och en liten droppe honung. Perfekt avslut på helgen!

1 kommentar:

  1. Shit vad stor han ser ut på bilderna! Som en 3-4åring! =)
    /E

    SvaraRadera